BGtop
our team
Cossara. | administrator
Kael. | administrator
jaqueline. | administrator
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Latest topics
top posters
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 14 потребители: 8 Регистрирани, 1 Скрит и 5 Гости

Axel Lagheri, christian., Cossara., Irina R., jaqueline., Lanora., lea evans., Филип Бертранд

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет Май 18, 2018 8:46 pm

Forever is not enough

Go down

Forever is not enough

Писане by Lanora. on Пет Мар 23, 2018 8:02 pm

]


Lanora Evans|21|human|Blood Manipulation

-Не знам къде е. – отсяках рязко и се опитах да премина покрай него, но студените му пръсти се вкопичаха в ръката ми и ме изблъскаха грубо назад. От гърлото ми се отрони тихо стенание, когато гърбът ми се блъсна в близката стена, но това не му направи впечатление. Вместо това бавно се приближи до мен, увеличавайки момента на очакването максимално. През кожата ми преминаха неприятни тръпки, когато застана на милиметри от мен, толкова близо, че можех да усетя отвратиленият аромат на колагена му. Но освен него долавях и мириса на цигари и алкохол. Беше пиян. И ако съдейки по дузината фасове пред вратата ми, вероятно бе прекарал по-голямата част от денонощието чакайки ме. А самата мисъл ме накара още повече да притръпна.
Не знаех какво да правя. Може би, бе логично да извикам, възможно най-силно с надеждата някой от съседите ми да се издразни на виенето ми и да ми се притече на помощ. Само дето не можех да помръдна. Едва си поемах въздух. Цялото ми тяло бе като вкочанено и ми бе трудно дори да помръдна ръцете си, в опита си да го изблъскам от себе си. Не можах да направя дори това. Стоях като пълен идиот през него и не смеех да помръдна. Сърцето ми препускаше като подивяло, а когато студените грубите му ръце се обвиха около деликатната ми шия, от устните ми се откъсна някакъв жалък звук, наподобяващ пресмъртното стенание на гризач.
-Къде е? – попита ме отново, а лицето му се отърка в бузата му. Хватката му започна да се стяга като секунда по-късно ме разтърси силно, бутвайки ме назад. Свялакох се до стената и едва в този момент успях да открия нещо в себе си, което ме накара да се изсмея истерично. Представяте ли се той търсил майка ми. Същата онази женица, която изсотави дъщеря си, за да се прави на учен, да есперементира с живота на хората. Мразех я, толкова много колкото мразех собствената си безпомощност.
-Не знам. – отговорих отново и притаих дъх. Непознатият отметна косата си назад и ме погледна с презрение. След това просто поклати глава и си тръгна, обещавайки ми да се върна. След това не си спомням много от станалото. Но някак си живота ми се стече до това, че бях толкова отчаяна от себе си, че една вечер прибегнах до това, което бях казала, че никога няма да взема. Лунният прах промени живота ми. И ето ме сега тук. Поредната глупака, която се бори за оцеляване в Ню Йорк. Е, поне вече не съм наивното момиченце, което вярваше в добротатаа на хората. Сега поне мога да сритам задника на всеки глупак, които се усмели да ме предизвиха.


_________________
Don't you draw the queen of diamonds, boy

she'll beat you if she's able
avatar
Lanora.
human
human

Брой мнения : 60
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 25.02.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Forever is not enough

Писане by Kael. on Пет Мар 23, 2018 8:09 pm

Добре дошла ! Приятна игра!

_________________
I love the way your eyes lights up when someone says "It might be dangerous

avatar
Kael.
Administrator, human, board member
Administrator, human, board member

Брой мнения : 569
Points : 409
Reputation : 29
Join date : 23.02.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите