BGtop
our team
Cossara. | administrator
Kael. | administrator
jaqueline. | administrator
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Latest topics
» Джан - джун
Today at 1:28 pm by Cossara.

» Какво слушате в момента?
Today at 1:18 pm by lea evans.

» this girl is on fire| irina reed
Yesterday at 11:36 pm by jaqueline.

» Опиши настроението си с gif!
Сря Май 23, 2018 9:04 pm by Jace ✘

»  Hot or Not
Сря Май 23, 2018 8:07 pm by lea evans.

» Опиши предишният с емотиконка
Сря Май 23, 2018 7:54 pm by jane.

»  Kiss, hug or beer?
Сря Май 23, 2018 7:54 pm by jane.

» Съобщения
Вто Май 22, 2018 1:26 pm by jaqueline.

» Кой е следващият?
Пон Май 21, 2018 9:34 pm by lea evans.

top posters
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 13 потребители: 8 Регистрирани, 1 Скрит и 4 Гости

Axel Lagheri, christian., Cossara., Irina R., jaqueline., Lanora., lea evans., Филип Бертранд

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет Май 18, 2018 8:46 pm

[Black widow]

Go down

[Black widow]

Писане by BlackWidow on Съб Фев 24, 2018 9:32 pm


Black Widow
Tiana Holloway| Assassin | Darkness manipulation || FC: alycia debnam-carey


Движеше се безшумно, както повеляваше за всеки един наемник.
Годините обучение си личаха във всякодвижение, което грациозното ѝ тяло изпълняваше. Облечена изцяло в черно, прибрала косата си на стегната опашка, Черната вдовица се приближаваше към безлюдната постройка, която представляваше и мястото на среща. Беше получила поканата на черна хартия, с изписани координати и обещание за предложение, на което нямаше да може да откаже. Макар често да отхвърляше подобни пошли покани, нещо я накара да се замисли. Може би усещането, че някой я наблюдаваше? Или красиво изписаните златисти букви, които я предизвикваха да вземе решение възможно най-бързо? Прокарваше черната хартия между кокалестите си пръсти, докато не дойде и вечерта. Тогава, вярна на себе си, наемницата прибра любимите си ками, запаси се с търпение и тръгна. Знаеше, че до срещата остават броени минути, но си позволи да огледа обстановката. Да позволи на тъмнината да ѝ нашепне за опасности. Но такива липсаваха.
Манипулацията над мрака ѝ позволи да остане в тъмнината, дори след като влезе в постройката. Жалките опити на лампата да достигнат до нея само намекваха за фигурата ѝ, но идеално откриваха събеседникът ѝ. Мъж, който несъмнено не стоеше зад повикването, а служеше като пратеник.
-Не говоря с пионки. –Започна ледено Черната вдовица, без да се стреми да скрие раздразнението, прозиращо в гласа ѝ. Ала мъжът пред нея изглеждаше невъзмутим; или поне се стараеше успешно да скрие своето притеснение от срещата с наемницата. Преди да ѝ каже каквото и да било, разлисти една от многото папки с досиета, поставени върху жалкото подобие на маса.
-Тиана Лин Холоуей. –Отвърна човека, прочитайки името бавно и старателно. Тялото на Черната вдовица настръхна; малко я наричаха с истинското ѝ име, защото още по-малко го знаеха. Който и да беше бутнал досието ѝ в ръцете на този жалък тип, определено имаше ресурсите да се рови в дълбочина. –Дъщеря на Хенри Холоуей. Блестящ химик. Учен, загинал трагично преди петнадесет години, заедно със съпругата си –Мария Холоуей, и синът си –Андрю Холоуей. Обявена за издирване от тогава. В неизвестност до ден днешен. Множество записки за момиче, което е подозирано в тази самоличност. Обири. Убийство на дилър на лунен прах. Всичко от преди седем години. После –нищо.
Ръката на непознатия се стрелна към втори файл. Отвори го и разлисти няколко страници, преди да започне да чете отново.
-Черната вдовица е позната в средите като ловец на глави. Наемник. Притежава дарбата да манипулира мрака; демонстрирала е способностите си, както пред органите на реда, така и пред други престъпници. –Вдигна поглед към фигурата, обвита в мрак. –Ловец на глави, търсен от много други ловци на глави. Проваляне на чужди сделки, ядосване както на едната, така и на другата страна. Не те ли притеснява да имаш толкова много врагове .. Тиана?
-Притеснението е присъщо за онези, които не могат да се справят. Аз очевидно мога.
-Наемана си както от Борда, така и от неизвестни лица, за да помагаш на децата на Луната. Или поне така се говори. Кое е истината?
-Не виждам да ми предлагате неустоимо предложение. За момента само ми губите времето. –Гласът на Черната вдовица стана рязък, груб, леден. Не желаеше да пилее повече думи, нито да позволи на непознатия да вниква в нейната същност. И без това знаеше прекалено много и подобни разговори само създаваха предпоставка да сгреши и да спомене нещо, което не биваше да казва пред грешните уши.
-Вярно ли е, че си една от малкото, преминали обучение за всичко това? Че са чупили ръцете ти всеки път, когато те победят на ръкопашен бой? Не го пише в досието, но се говори...
Прекоси разстоянието с лекота и опря кама в гърлото на човека, ала изражението му продължаваше да бъде все така спокойно.
-Няма значение. Не ми отговаряй. Предложението... –Каза, побутвайки плик към нея. Неразпечатан. От същата луксозна, черна хартия, която бяха използвали и за поканата.
-Какво има в плика? –Изсъска Черната вдовица, притискайки острието с една идея по-близо до сънната артерия на мъжа.
-Предложението, в писмен вид. Както и размера на заплащането, което ще получиш. Как да се свържеш с онези, които ти предлагат всичко това, ако решиш, че си заинтересована. Всичко, което трябва да знаеш за предложението е вътре. Няма срок, в който трябва да решиш, но побързай. Не си единствения ловец на глави, когото могат да наемат. Колкото по-бързо се съгласиш, толкова по-бързо ще си получиш заплащането. Нали това искате вие... наемниците?
Устните на Черната вдовица се извиха в широка усмивка.
-Не съм казала, че се съгласявам. –Каза, преди да удари мъжа с дръжката на камата, достатъчно, за да го накара да загуби съзнание. Сетне взе плика и изчезна. Мракът я погълна и от нея не остана нищичко.
Само сладникав парфюм. 
”Lethal Beauty”

avatar
BlackWidow
assassin
assassin

Брой мнения : 24
Points : 18
Reputation : 0
Join date : 24.02.2018

Върнете се в началото Go down

Re: [Black widow]

Писане by Cossara. on Съб Фев 24, 2018 9:35 pm

Добре дошла!
Приятно убиване ;)

_________________

When her petals fall they hit like

bullets


~She is a flower, but she isn't soft.~
avatar
Cossara.
Administrator, moon child
Administrator, moon child

Брой мнения : 571
Points : 451
Reputation : 11
Join date : 22.02.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите