BGtop
our team
Cossara. | administrator
Kael. | administrator
jaqueline. | administrator
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Latest topics
top posters
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 13 потребители: 8 Регистрирани, 1 Скрит и 4 Гости

Axel Lagheri, christian., Cossara., Irina R., jaqueline., Lanora., lea evans., Филип Бертранд

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет Май 18, 2018 8:46 pm

Групи в MD

Go down

Групи в MD

Писане by Cossara. on Пет Фев 23, 2018 10:47 am


Board Member
Старият Борд най-накрая е свален. Болните амбиции на Аксел Лагери претърпяват провал, като предателството идва от страна на сина му. Каел Лагери поема ръководството, като има много по-добри и стратегически идеи. Към Борда се присъединяват Учените, Лунните деца и Асасините, за които Жаклин отговаря.Scientist
Учените са група от хора, които се занимават с изследването на Лунния прах, ефектите му върху хората и Децата на Луната. Най-голямата лаборатория се намира в сърцето на Ню Йорк, в подземна станция, до която достъпът е ограничен. Всеки учен няма право да изнася каквато и да била информация или да има отношения, други, освен професионални с Децата на Луната. Някои от учените извършват тайни експерименти върху самите себе си. Последствията са за тяхна сметка. С радост приемат свалянето на стария Борд, като започват да работят за Каел Лагери. В Лабораторията са настанени и „Лудите“ , които страдат от страничните ефекти на Лунния прах.

Assasins
Ловците на глави са хора със способности, които им дават бойни предимства. Всеки от тях е прекарал обучението си на различно място, самоуки са. Често биват наемани от Борда, за да им свършат мръсната работа. Самите те не са наясно какви са Лудите, които преследват. Някои от тях се опитват да разберат повече, но задачата е доста трудна. Получават солидно заплащане. Ловците на глави са трудни за откриване, но има и други хора освен Борда, които се възползват от услугите им срещу уговореното заплащане.
След падането на старата управа, някои от Асасините застават зад новия си лидер - Каел Лагери, но има и такива, които са убедени, че това няма да доведе до нищо добро и продължават да работят за Аксел Лагери, който от своя страна иска да вземе Света отново в ръцете си. Жаклин  поема напълно контрола над редицата подчинени ловци, като те се отчитат пряко за действията си на нея.
/!за да бъде завършен Ловец, героят Ви трябва да бъде над 23 годишна възраст/
Assassins in training
Ловците на глави, които все още биват тренирани. Дарбите им не са напълно развити, както и бойните умения. Повечето от децата избират да тръгнат по пътя на ловците, защото или са сирачета или с по един родител. Има и много, които Бордът отнема от семействата и сиропиталищата, за да може да се възползва от дарбите им. Когато Жаклин Исаак застава начело на новия Борд дава шанс на младите ловци. Самата тя търси нови попълнения на редиците, като им предоставя  избора да решат сами дали искат да бъдат обучавани. Има и млади ловци, които остават в отбора на Аксел Лагери. Съответно трябва да изберете към кой "отбор" искате да принадлежите. Този на Жаклин, която е далеч от мисълта да създава само убийци, а иска да направи от тях хора, които могат да предпазват света или този на Аксел Лагери - въпреки падането му от власт те избират да останат на негова страна, като фикс идеята им е да върнат властта на тогавашния им господар и които искат да убиват, защото са обучавани за убийци.
(трябва да изберете и да впишете в графата Страна към кои от ловците искате да бъдете, тези на Жаклин или тези на Аксел. /New Board-Kael and Jaqeline, Old Board - Axel)
/!годините на героите от тази група трябва да бъдат до 22/
Humans
Повечето от хората живеят на Земята и приемат Лунен прах на всеки три месеца.Има такива, които отказват привилегията на Лунния Прах и нямат никакви необикновени способности. Всеки приемащ Лунен Прах притежава една единствена дарба, като първоначално дарбите няма да могат да се дублират, с течение на времето ако възможностите се изчерпат ще бъде въведено и дублиране.
Entirely Bonkers

Това са хората, които са проявили страничните ефекти на наркотика, включващи: халюцинации, загуба на контрол, гняв , пристрастяване и жажда за кръв. Въпросните хора са държани в специално съоръжение в Лабораторията, но има такива от тях, които успяват да избягат. Бордът и повечето учени смятат, че не може да им се помогне по никакъв начин, но все пак има хора, които биха опитали да спасят невинен живот. Те са потенциална опасност и след тях са пратени Ловци на глави, но откриването им е истинска трудност. Някой от "лудите" търсят помощ от Децата на Луната, вярвайки, че те могат да им помогнат, други ги ненавиждат, защото знаят, че те са "провалени експерименти" а , Децата на Луната са "успешните експерименти".
Drug Dealers

Като всеки друг наркотик – дори нашият магически прах има своите дилъри. Трафикантите са малко на брой и държат изкъсо териториите си, непозволявайки на никой да наруши границите на бизнеса им. Те получават Лунен Прах чрез Учените, които го обработват и след това го пласират. За разлика от другите наркотици този бизнес е почти легален, поне за момента. Дилърите са наясно, че има недоволство и потенциална заплаха от Лунния прах , те се информират от Учените и част от тях спират да приемат наркотика, отказвайки се от способността си. След поемането на управлението от Каел и Жаклин разпространението на Лунния прах е строго следено и контролирано. Всеки Разпространител има нужда от разрешително, но все още има такива, които действат по старите начини и си носят последствията.
Demons
Никога не сте чували за тях, никога не сте ги виждали, но те са вътре във вас. Чакат да бъдат събудени благодарение на наркотика.Лунният прах не е напълно безвреден и скоро човешкия род осъзнава това. Някои хора, погълнали веществото проявяват странични ефекти от рода на пристрастяване, неконтролируем гняв, твърдят, че чуват гласове, което ги докарват до безгранична лудост. И именно лудостта е единственото нещо, с което учените си обясняват състоянието им, докато не разбират, че Лунния прах превръща някои хора във връзка с отвъдното , карайки ги да изпитат истинския Ад. Гласовете съществуват, придобиват форми и са по-страшни от колкото бихте могли да си представите – истински Демони, предвождани от не кой да е ами самият Дявол.
Downworlders
Станциите не могат да поберат всички оцелели, нито те могат да бъдат събрани на едно място, за това малцината, които остават на Земята се научават да живеят в подземия, създавайки по-късно цяла общност и подземен град, имайки свой лидер. Условията на живот обаче са толкова различни, че това се отразява на нервната им система и на цялостното функциониране на тялото им, което води до изменения у всеки един от тях. Когато хората от Селен слизат отново на Земята започва и битката за надмощие. Долноземците са хитри, свикнали са да бъдат в сенките, което ги прави чудесни убийци.

_________________

When her petals fall they hit like

bullets


~She is a flower, but she isn't soft.~
avatar
Cossara.
Administrator, moon child
Administrator, moon child

Брой мнения : 571
Points : 451
Reputation : 11
Join date : 22.02.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите