BGtop
our team
Cossara. | administrator
Kael. | administrator
jaqueline. | administrator
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Latest topics
» Джан - джун
Today at 1:28 pm by Cossara.

» Какво слушате в момента?
Today at 1:18 pm by lea evans.

» this girl is on fire| irina reed
Yesterday at 11:36 pm by jaqueline.

» Опиши настроението си с gif!
Сря Май 23, 2018 9:04 pm by Jace ✘

»  Hot or Not
Сря Май 23, 2018 8:07 pm by lea evans.

» Опиши предишният с емотиконка
Сря Май 23, 2018 7:54 pm by jane.

»  Kiss, hug or beer?
Сря Май 23, 2018 7:54 pm by jane.

» Съобщения
Вто Май 22, 2018 1:26 pm by jaqueline.

» Кой е следващият?
Пон Май 21, 2018 9:34 pm by lea evans.

top posters
who is online?
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 8 Регистрирани, 1 Скрит и 6 Гости

Axel Lagheri, christian., Cossara., Irina R., jaqueline., Lanora., lea evans., Филип Бертранд

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет Май 18, 2018 8:46 pm

My fingers claw at your skin, trying to tear my way in.

Go down

My fingers claw at your skin, trying to tear my way in.

Писане by Aeron Brockmeyer. on Пет Мар 02, 2018 7:33 pm

Aeron Brockmeyer
There were some people you had to stay away from, people who poisoned everything in reach. Then there were people you wanted to stick with, the ones with silver tongues and golden touched. And then, there were people you stood beside, because it meant you weren’t in their way. Me? I'm all of them.

Пръстите му тихо и почти зловещо барабаняха по гладката повърхност на пианото. Имаше нещо толкова нередно и изкривено в начина, по който тъмните му очи се взираха в далечината, упорито отказвайки да върнат вниманието си върху малкия събеседник, който седеше със свито сърце не далеч от него, че дори и сляп човек би могъл да усети напрегнатата атмосфера. Не далеч от ръцете му бяха разпилени нотни листове, но Ерон никога не ги поглеждаше. Щом веднъж бе погледнал към нещо, го запаметяваше и нямаше нужда от повторна подсказка. Малък, отклоняващ детайл от случката, целяща да даде поне бегло описание на мрачния мъж.
- Моля те... - гласът ѝ трепна, заглъхвайки още по средата на изречението. Опитваше се да изглежда смела, надявайки се така да разчупи леда, който бе започнал да пропълзява навсякъде. Глупачка. Всички бяха толкова глупави, повърхностни. Лесни за манипулиране. Лесни за унищожение.
- Защо се молиш? - Най-накрая тъмните му като нощта очи се отместиха и изпитателно се впиха в нейните красиво зелени. - За да променя решението си? Да те пощадя? Да ти позволя да изживееш живота си, колкото и незначителен да е той?
За обикновен човек като нея, глупав, обикновен човек, окото ѝ не бе пригодено да улови бързите му и прецизни движения. Завъртя се с гръб към пианото, допирайки дланите си една в друга, а върховете на пръстите си към устните, създавайки добре планираната илюзия, че размишлява наистина задълбочено върху това, което бе изрекъл. Бе облечен изцяло в черно - нещо, което не бе нерядко срещано явление, след като животът му представляваше този нюанс. Бледата му и студена кожа го караше да изглежда толкова далечен и недосегаем, че нищо не би било в състояние да го направи по-мил и човечен. Точно това лице заблуждаваше всички. Точно това лице бе последното нещо, което десетки бяха видели преди да намерят смъртта си и всички си задаваха един и същи въпрос преди съдбоносния момент - Как нещо толкова красиво, може да е толкова покварено от злоба?
Остави я да стане и нерешително да се приближи до него, поставяйки малката си и нежна ръка на рамото му. Мъжът извърна поглед, поглеждайки пръстите ѝ. Може би това бе капката, която бе очаквал толкова дълго. Рязко и грубо ръката му се впи в китката ѝ, извивайки я по-болезнен начин и въпреки, че тя не отрони и дума - бе свикнала той да ѝ посяга в изблиците си на ярост, очите ѝ плувнаха в сълзи, които тихо се застичаха по страните ѝ. Той се направи, че не ги вижда и се изправи, извисявайки се над тялото ѝ. Лицето му бе изгубило човечния си облик и сега бе изкривено в гримаса на чисто зло и нищо повече. Пръстите му продължаваха грубо да се впиват в ръката ѝ, докато я принуди да седне на мястото, където до преди секунда се бе намирал той.
- Не мога да те оставя жива. Няма да те оставя жива. Знаеш прекалено много. Видя прекалено много. А аз не вярвам на обикновени хора, чийто мозъци могат лесно да бъдат манипулирани. Бих казал, че съжалявам, че ще трябва да унищожа такова прекрасно лице, но... би било цинично, защото ще е лъжа. Може би просто не трябваше да се забъркваш с мен. Трябваше да ме оставиш да унищожа някой друг. Сега липсата ти на егоизъм ще е причината за смъртта ти.


• Никога не е срещал баща си. Единственото, което знае за него е, че е бил от "заможно" семейство и че Ерон се е появил в следствие на това, че една вечер е насилил майка му.
• Майка му умира, когато Ерон е на 14.
• Страхувайки се, че е наследил безскрупулността и кръвожадността от баща си, докато майка му е жива се опитва да го прикрива. Поради крехката му възраст е било по-лесно, но след като жената умира, предпазният ключ в съзнанието му се завърта безвъзвратно.
• Притеснително интелигентен е - много от учителите, които е имал, го наричат "природно надарен" и че ако избере да приложи ума си в полза на човечеството, ще е невероятно. Но Ерон прави точно обратното.
• Прекарал е целия си живот в непрестанна омраза, която постепенно отравя всяка част от живота му. Да бъде дилър е единственото, което е успявало да го удовлетвори за дълго време. Докато не решава, че и това не му е достатъчно.
• Започва да работи като дилър още с първото появяване на наркотика на пазара.
• Заема сегашната си позиция неотдавна, след като убива предишният Главен, използвайки придобитата си сила в следствие на употреба на наркотика.


33 || Drug Lord || Disease Manipulation || FC: Tom Hiddleston


п.с. ако може името ми да бъде сменено на
Aeron Brockmeyer.

_________________
he destroys every life he touches.
So tell me, where do you run to when every monster you meet is a reflection of the darkness inside of you?
 
avatar
Aeron Brockmeyer.
drug dealer
drug dealer

Брой мнения : 7
Points : 2
Reputation : 1
Join date : 24.02.2018

Върнете се в началото Go down

Re: My fingers claw at your skin, trying to tear my way in.

Писане by Kael. on Пет Мар 02, 2018 7:36 pm

Добре дошъл, всичко е идеално!
Сега ще сменя и името ти

_________________
I love the way your eyes lights up when someone says "It might be dangerous

avatar
Kael.
Administrator, human, board member
Administrator, human, board member

Брой мнения : 569
Points : 409
Reputation : 29
Join date : 23.02.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите